Hem

TAPETSSERI

Omklädsel och omstoppning av möbler utförs i vår tapetserarverkstad. Vi renoverar gamla som nya möbler, allt från snörning av resårer till sömnad av nya stolsöverdrag. Vi har ett bra sortiment av prover på möbeltextilier. Vi köper bara in kvalitétstyger från några av landets ledande textilgrossister. Har ni önskemål om ett speciellt tyg så försöker vi skaffa det eller om man vill köpa det själv så går det också bra. Man behöver då kontrollera slitstyrka, materiakomposition och färgäkthet.

MÖBELRENOVERING

Vi kan även utföra viss trärenovering och reparation, som limning av rangliga stolar och bord eller laga mindre skador, men av utrymmesskäl åtar vi oss inga ytbehandlingar. Vid större arbeten rekommenderar vi gärna er till andra kollegor som har specialiserat sig på möbelkonservering och dekormåleri.

HEMINREDNING

Heminredning är egentligen allt inom färg, form och design. Vi arbetar mest med inredning av hemtextilier som möbler, dynor och gardiner. Vi har för tillfället inga gardintyger på lager men vi beställer gärna hem vid speciella önskemål.